...

Veelgestelde vragen

Bekijk de video hieronder als je algemene vragen hebt over de escape game
of lees de veelgestelde vragen eronder

We hebben twee escape games: Punda en Otrobanda. Ze zijn allebei super leuk om te spelen. Voor lokalen, maar ook voor toeristen.

 

Het is een combinatie van een escape room (maar dan buiten) en een walking tour in 1.

 

Je hebt 2 uur de tijd om te ‘ontsnappen’ uit het spel. Dit doe je door allerlei puzzels en opdrachten op te lossen terwijl je de stad (beter) leert kennen.

 

Je kan het ook een beetje vergelijken met een scavenger hunt/ speurtocht.

Het is supereenvoudig. Reserveer het spel dat je wilt spelen en ontvang je unieke code en alle informatie die je nodig hebt per e-mail.

 

Download de applicatie (eenmalig internet nodig) en ga naar de in de e-mail aangegeven startlocatie.

 

Voer de code in en je bent klaar om te spelen! Volg de aanwijzingen en los de puzzels op. Er is geen internet nodig om te spelen!

De escape games zijn leuk voor jong & oud!

 

Je kan hem dus met het hele gezin spelen.

 

We adviseren voor de Punda Game een leeftijd van minimaal 10 jaar. Hier zitten enkele ‘lastige’ puzzels in. Maar als er een volwassene meeloopt, maakt het niet uit.

 

De Otrobanda Game is al te spelen vanaf 6 jaar. Vanaf die leeftijd schatten we in dat ze zelf ook goed kunnen meedoen.

 

Heb je jongere kinderen, dan kunnen ze natuurlijk ook altijd meelopen en mee helpen zoeken.

 

Plezier voor jong en oud dus!

Dat kan, maar de beleving wordt dan minder als je allemaal tegelijkertijd speelt. We adviseren een groepsgrootte van 2 tot 4 personen. Mocht je met meer zijn, dan adviseren wij om meerdere games te kopen en dan in groepjes apart te spelen. Leuk om er een competitie van te maken wie dan als eerst klaar is met de game!

Of je kan de groep opsplitsen, dat de ene groep Punda speelt en de andere groep Otrobanda.

Dat ligt eraan. Je bent wel ongeveer 1,5 uur aan de wandel. Wij hebben geen krukken/ rolstoelen te leen. Dus als je niet lang kan lopen, dan is het niet handig. Alle plekken zijn wel met een rolstoel toegangbaar.

De Otrobanda Game is eigenlijk niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Of je moet een stuk omlopen (je moet een trap op/af).

Nee. Je download een keer onze mobiele app als je wifi hebt. Daarna is de game offline te starten en te lopen. Je hebt ook geen internet nodig tijdens het spel om dingen op te zoeken.

Op het moment is de game in het Nederlands en Engels te spelen.

Ja dat kan. Neem even contact met ons op via het contactformulier of stuur een Whatsapp naar +5999 510 0210.

Jazeker. Je kan zelf bepalen hoe laat je de game wilt gaan spelen. Het advies is wel om de game niet midden op de dag te spelen vanwege de hitte en de zon.

Dat is mogelijk! Voor de optimale beleving adviseren wij een maximale groepsgrootte van 4 personen. Zo kan iedereen makkelijk meedenken en valt niemand buiten de groep.

Reserveer het aantal spellen dat je nodig hebt en geef de groepen elk een startcode die je in de bevestigingsmail hebt ontvangen.

Zorg ervoor dat je iedere groep alle informatie geeft die ze nodig hebben en die je per e-mail hebt ontvangen.

Het is aan te raden om de groepjes 10 minuten uit elkaar te laten starten zodat niet iedereen door elkaar loopt en naar elkaar kijkt.

Voor hele grote groepen kan er een combinatie gemaakt worden met de Punda en Otrobanda game. Voor grotere groepen (>5) is het mogelijk om korting te krijgen.

Als je vragen hebt, kan je ons een bericht sturen via de contactpagina.

Nee. De game speel je alleen met je groepje. Mocht een puzzel te moeilijk zijn, dan zitten de hints al verwerkt in het spel zelf.

Het spel is heel gevarieerd. In het spel wordt uitgelegd waar je heen moet lopen. De puzzels volgen dan vanzelf. De puzzels variëren tussen rekenvragen, zoekopdrachten, logica vragen. Eigenlijk allerlei puzzels die je in een escape room ook tegenkomt.

Reserveren doe je simpelweg door op de reserveer knop te drukken. Je komt dan op een betaalpagina van stripe. Je kan de game op elk moment spelen nadat je hebt betaald. Mocht je in guldens willen betalen dan kun je ons een whatsapp bericht sturen.

Deze blijft gewoon geldig totdat je hem gebruikt. De code is maar 1x te gebruiken.

Je betaalt €35,-/$40,-/70 NAF per groep

Heb je via iDeal of creditcard betaald, dan gaat alles automatisch. Maar heb je niets ontvangen, stuur ons een bericht.

Heb je via MCB overgeboekt, stuur ons dan sowieso een bericht, hiervan ontvangen wij geen bericht en gaat niet automatisch.

Stuur ons een Whatsapp naar +59995100210 of +59995100347 of stuur een e-mail naar escapegame.curacao@gmail.com 

Escape Game Curacao
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.